Despre Noi

POLIȚIA LOCALĂ DUMBRĂVIȚA dorește să se implice cât mai mult și cât mai activ în cadrul comunității din care face parte. Vă rugăm să ne ajutați în vederea respectării legii, a conservării spiritului civic, în păstrarea ordinii publice precum și în prevenirea infracționalității. Pentru a moderniza acest proces, vă rugăm să ne transmiteți sesizări online. Vă rugăm ca în momentul transmiterii sesizării să completați toate datele în mod corect, altfel solicitarea dumneavoastră nu va putea fi luată în considerare.

În atenția cetățenilor care vor să adreseze petiții și sesizări Poliției Locale Dumbrăvița:

ORDONANȚA GUVERNULUI nr. 27/2002 privind reglementarea activității de soluționare a petițiilor, aprobată, cu modificări și completări, prin Legea nr. 233/ 2002, Art.7: PETIȚIILE ANONIME SAU CELE ÎN CARE NU SUNT TRECUTE DATELE DE IDENTIFICARE A PETIȚIONARULUI NU SE IAU ÎN CONSIDERARE ȘI SE CLASEAZĂ POTRIVIT PREZENTEI ORDONANȚE.

Pentru transmiterea unei sesizări vă rugăm să acționați link-ul următor:

Regimul Juridic al contraventiilor dat de OG2/2001 poate fi consultat accesand acest link. In timp ce Legea 61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice poate fi consultata accesand acest link.

LJAJIC SEAD

Sef Serviciu Politia Locala

SPERLEA CLAUDIU

Inspector superior din cadrul Poliția Locală Dumbrăvița

RICHARD MELESCANU

Inspector in cadrul Poliția Locală Dumbrăvița

ROȘU IOAN ALEXANDRU

Polițist Local

HANCIG MIRCEA

Polițist Local

DANCĂU DUMITRU

Polițist Local

SZABO TRAIAN

Polițist Local

KORENYI ANDREI-SERGIU

Polițist Local

BERBENTEA FLAVIUS

Polițist Local

IONICA GABRIEL

Polițist Local

BOCAI NICOLETA

Polițist Local

Sună acum la Poliția Locală