Evitați amenda pentru neîntreținerea spațiilor verzi

Prins cu gunoiul în… sac
23.05.19
Lași gunoi, strângi gunoi!
30.05.19
Toate anunțurile

Poliția Locală Dumbrăvița va începe, din 15 iunie 2019, verificarea spațiilor verzi de pe raza comunei, în vederea identificării proprietarilor care nu respectă HCL 111/22.08.2017. Hotărârea prevede:” Pentru protecția și protejarea spațiilor verzi, persoanele fizice și juridice au obligația să procedeze la întreținerea și salubrizarea terenurilor, cosirea terenurilor proprietate privată împrejmuite sau neîmprejmuite situate în intravilanul sau extravilanul localității, precum și a celor date chirie, administrare, arendare sau concesiune.” Amenda pentru persoanele fizice este cuprinsă între 800 și 2.500 de lei, iar pentru persoanele juridice între 1.000 și 2.500 de lei.

3 Comments

  1. Gagiu Gabriela spune:

    Strada Intrarea Siret … pe o parte și pe alta toată strada sunt parcele neîngrijite !

  2. Berzovan Marilena spune:

    Buna seara, as dori sa fac o sesizarea in ceea ce priveste intretinerea unui teren de pe Strada Tarcului, terenul este langa blocul cu nr.17 si in ultimii 2 ani nu a fost curatat . Va rog sa anuntati propietarul sa vina sa il curete. Multumesc frumos!

  3. Miclea Adriana spune:

    As dori sa fac o sesizare referitoare la terenurile neintretinute de pe str Aurel Vlaicu.Sunt pline de buruieni de aproximativ 1,8 m.Este vorba de terenurile de la nr.9, 24 si 26.si giratoriu de la intersecția cu str.Nicolaus Copernicus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sună acum la Poliția Locală